Innovációval a sikeresebb megoldásért

Az elmúlt évtizedek a páratlan tudományos felfedezések, az ehhez kapcsolódó technológiai eszközök és fejlesztési eljárások megvalósításában, kidolgozásában  rendkívüli eredményeket hoztak. A neurofeedback módszere a 21. századi agykutatásban elért új felfedezéseknek köszönhetően születhetett meg, a mozgásterápiák az idegrendszer szerveződésének újszerű látásmódján alapszanak, a kognitív fejlesztési módszerek a neuroplaszticitásra fókuszálva működnek. A fejlődés a pszichológia területén is kézzelfogható s mindeközben a hagyományos megközelítések továbbra is rendkívül jól alkalmazhatóak.

Hatékonyabb és hosszú távon eredményesebb megoldást, fejlesztést a régi és új technikák ötvözése nyomán nyerhetünk. Ebben végez céltudatos, elhivatott munkát szakértő csapatunk.

 

Miért érdemes szakértelmünkben megbíznia?

 • 21. századi technológia bevetése 

Ami 10 évvel ezelőtt elképzelhetetlen volt, az ma már lehetséges. Látványos eredményeket érhetünk el a legmodernebb eszközök, berendezések segítségével.

 • Professzionális szaktudás

Szakértő csapatunkban pszichológusok, mentálhigiénikusok, trénerek dolgoznak sok száz óra saját élménnyel, több diplomával, módszerspecifikus képzéssel. A megszerzett tudást integrálva a sok éves gyakorlattal.

 • Empátia

A visszajelzések is alátámasztják, hogy nagyfokú odafordulással és problémaérzékenységgel kezelünk mindenkit, aki megtisztel bizalmával bennünket.

 • Több évtizedes tapasztalat

Szakembereink mögött több tízéves tapasztalat, elkötelezett és kitartó munka áll.

 • Diszkréció

Aki hozzánk ellátogat biztos lehet benne, hogy információit, a folyamatot és tréningjét is kiemelt diszkrécióval kezeljük.

 

Szakembereink:

 Bencze Éva:  pedagógus – mentálhigiénikus, tréner

Pedagógus – mentálhigiénikus végzettségemmel jó néhány munkaterület megismerésére, kipróbálására nyílt lehetőségem: a tanítás és mások segítése végig kíséri pályámat. Mentálhigiénés tanácsadás, önismeret, személyiség – fejlesztés, kommunikáció, konfliktuskezelés, kiégés megelőzése,stresszkezelés, sztereotípiák-előítéletek, a nevelés, önmagunk nevelése,fejlesztése és az egészségnevelés témában igyekeztem alapos ismerteket szerezni, melyeket egyéni és csoportos foglalkozások, képzések, tréningek, beszélgetések keretében igyekszem tovább adni másoknak.

Ahhoz, hogy a tapasztalataimat és ismereteimet minél nagyobb eredménnyel tudjam hasznosítani, újabb és újabb módszer elsajátításával igyekeztem bővíteni szakmai repertoáromat. Biológia szakosként mindig nagyon érdekelt az agy működése, szerepe. Gyakran foglalkoztatott az a kérdés: Minden az agyban dől el?

Így ennek megfelelően tudatosan tanultam meg az autogén tréninget (AT) mely egy relaxációs technika és segít pl. a stressz, feszültség oldásában….

A neurolingvisztikai programozás (NLP) módszerével is a gondolatainkat, a nyelvi kifejezésmódunkat, az idegrendszert használjuk fel a változásra, a változtatásra. Lehetőség a probléma-megoldáshoz, a teljesítmény (szellemi és fizikai) növeléséhez….

A neurofeedback tréning is nagyszerű lehetőséget ad a fejlődésre. Az agyhullámok “tréningezésével” erősíthető a figyelem, a koncentrálóképesség, a memória, a viselkedésünk, a hozzáállásunk, segítséget nyújthat az alvásban, fejfájásokban, a tanulási zavarokban…

Mindig is szerettem az izgő-mozgó, eleven gyerekeket, az olyanokat, akikkel sokan nem tudtak mit kezdeni. A gyerekneveléssel kapcsolatos témában is igyekeztem mélyebb ismereteket szerezni. Így leltem rá fontos gondolatokra, új szemléletre, melynek alkalmazására, továbbadására ma is készen állok.

Nagy, az életben szerzett tapasztalattal, többféle szakmai módszerrel felvértezve várom, ha szeretné kihasználni erősségeit és megismerni a fejlesztendő területeit, ha kész a változásra, a változtatásra, a fejlődésre !

Várom, ha szeretné:

 • szellemi és fizikai képességét növelni, teljesítményét fokozni, csúcsteljesítményt elérni
 • tanulási képességét fejleszteni
 • memóriáját, figyelmét,koncentrációs képességét javítani
 • erősíteni önbizalmát, személyiségét, motivációját, gondolkodását, viselkedését, szociális és kommunikációs készségét fejleszteni
 • növelni szeretné kreativitását, szervezőkészségét
 • csökkenteni, megszüntetné félelmeit, szorongásait, stresszes életmódját
 • elege van az alvászavaraiból, fejfájásaiból, testsúly problémáiból
 • oldaná, szeretné elkerülni a leblokkolást
 • megszabadulna krónikus fárdtságától, kiegensúlyozottá válna
 • gyermeke neveléséhez szeretne segítséget, módszereit bővítené
 • ADHD (figyelem és viselkedési problémák), asperger-szindróma,tanuiási problémák (dislexia,discalculia stb.) és egyéb nehezítő tényezők vannak az életükben

Elérhetőségek: telefon: 06-30-412 0030  e-mail: agytantura@gmail.com

 

Csontos Éva: tanácsadó szakpszichológus, szupervizor, tréner, neurofeedback tréner

 

 

 

 

 

 

 

Bővebb információért vedd fel velünk a kapcsolatot az agytantura@gmail.com email címen, 30 412 0030 számon vagy a kapcsolat oldal űrlapjának kitöltésével.

 

 

Reklámok