Komplex  megoldások a még teljesebb életért!

Kitartóan támogatunk a személyes egyensúly megtalálásában és fenntartásában.

Több évtizedes tapasztalatunkra alapozva szolgáltatásainkat úgy állítottuk össze, hogy a lehetséges területek kapcsolatba kerüljenek. Aki úgy dönt, hogy elégedettebb, kiegyensúlyozottabb életre vágyik és kész arra, hogy kitartóan részt vegyen egy tanulási folyamatban ezzel fejlesztve önmagát és akár agyműködését várjuk jelentkezését!

Vedd igénybe szolgáltatásainkat! Olvasd el mikkel várunk!

Szolgáltatásaink:

 • Pszichológiai tanácsadás
 • Mentálhigiénés tanácsadás
 • Nevelési tanácsadás
 • Neurotanácsadás
 • Neurofeedback tréning
 • Coaching
 • Szupervízió

 

Ismerkedj meg velük részletesebben:

 • Pszichológiai tanácsadás

Vannak élethelyzetek, amikben másképp tudnak segíteni a szeretteink, rokonok, barátok, mint egy kívülálló. Ezekben az estekben -amikor  nem elég vagy másfajta támogatást szeretnénk – érdemes fontolóra venni szakember felkeresését. A pszichológiai tanácsadás azokra a helyzetekre fókuszál, amikben az egyébként egészséges személy átmenetileg megtorpan, esetleg kibillen egyensúlyából vagy nem találja a tovább vezető utat… további információ

 • Mentálhigiénés tanácsadás

A lélek egészsége rendkívül fontos a mindennapi kihívásokkal való megküzdésben. Ehhez jól kell ismerni azokat az erőforrásokat, amikre támaszkodhatunk és a gyakorlatban is képesnek kell lennünk arra, hogy ezeket mozgósítsuk. A mentálhigiénés tanácsadás során az önismeret és a személyiség fejlesztése minden esetben fókuszban van.  további információ

 • Nevelési tanácsadás

Szolgáltatásunk gyerekeknek, szülőknek és nevelőknek egyaránt hasznos lehet! Bővebben itt olvashatsz róla!

 

 • Neurotanácsadás

A viselkedés, a pszichés állapot szoros összefügésben van fiziológiai és neurológiai állpotunkkal. A neurotanácsadás során az  agyhullám mintázat mutatóit és a hagyományos tanácsadás eszköztárát kombinálva érünk el változást! Kattints a részletekért!

 • Neurofeedback tréning

  A tréning során egy eeg készülék segítségével monitorozzuk, azaz megfigyelük az agy akttivitását, az agyhullámok működését. Semmiféle beavatkozás a szervezetbe nem történik ez un. non-invazív eljárás. Majd a visszajelzéseken keresztül fogják a résztvevők megtanulni hogyan befolyásolhatják agyhullámaik működését. Ez egy tanulási folyamat és mint minden tanulás ismétlés és gyakorlás az alapja. Ha begyakorlódik stabilizálódik az új működés, később időnként érdemes egy-egy ismétlő alkalmat beiktatni.Kattints a részletekért!

 • Coaching

Cél- és eredményorientált rendkívül aktív folyamat, melynek során a fókuszban a lehetőségek és a megoldások állnak. A személy érzelmei és pszichés státusza nem tartozik a coaching hangsúlyos részéhez. Lehetőség van vezetők részére  bussiness coachingon való részvételre vagy life coachingon dolgozhatnak fejlesztendő területeiken. A coach külső nézőpontból mintegy katalizátor támogatja a coacheet a megoldás felé vezető úton. Olvass róla részletesebben!

 • Szupervízió

A szupervízió a hivatását végző személy szakszerű személyiségfejlesztése. Minden szakmának és minden személynek megvannak az örömei és nehézségei. A szupervízió ezeknek a jellemzőknek a tudatosításával önreflektív folyamaton keresztül segíti a hivatás gyakorlásban a résztvevőket. A fókuszban a szakmai személyiség fejlesztése áll. Lehetőség van egyéni és csoportos formában is résztvenni a szupervíziós üléseken.

 

 

Találkozások lépésről lépésre:

 1. Az első találkozáskor megismerkedünk és átbeszéljük azokat a tényezőket, amiért a megkeresés megtörtént. A megszerzett információk alapján javaslatot teszek arra vonatkozólag, hogy az általam alkalmazott módszerek közül melyik bizonyulhat az adott kérdéskörben leginkább hatékonynak. Egyeztetünk a következő lépésről és a lehetőségekről. Ha az alkalmazandó módszerek között szerepel a neurofeedback, annak bemutatása is megtörténik.
 2. Felmérés, melynek során egy részletes interjú keretében felmérjük a helyzetet és  a neurofeedback segítségével bemérjük az agyhullámok működését, feltárjuk az egyénileg jellemző agyhullámmintázatot. Az eredmények elemzése után ez képezi alapját a személyre szabott fejlesztési tervnek.
 3. Fejlesztés kidolgozása A javasolt eljárás mindig egyéni és a sajátos jellemzőkre, mintázatokra fókuszálva mindig maximális odafigyeléssel történik. Személyre szabott programot dolgozunk ki mindenki részére az előzetes találkozók alapján. Az ülések javasolt gyakoriságát és időbeli igényét is megbeszéljük.
 4. A folyamat legyen szó bármely módszerről, az hosszabb-rövidebb idejű közös munkát jelent. A cél és erdemény orientált coaching általában 4-6 alkalom, a pszichológiai tanácsadás általában 8-12 ülés, a neurofeedback tréning pl. alvászavar esetén 5-10, adhd 40- 60 alkalom, ezek csak tájékoztató ülés számok, a találkozások száma egyénileg változhat.

 

Kérdésed van valamelyik szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Szeretnéd szakember segítségét kérni? Vedd fel velünk a kapcsolatot: agytantura@gmail.com vagy a kapcsolat oldal űrlapján!